NASZE STRONY
Stowarzyszenie LGD Razem dla Radomki
W dolinie Radomki
Innowacyjna Radomka
Panoramy
E-Akademia
Papryka Przytycka
Multicel
Mazowiecka Sieć

Konkurs o Laury Lokalnej Grupy Działania Razem dla Radomki NA NAJLEPSZE PRODUKTY TRADYCYJNE I LOKALNE POŁUDNIOWEGO MAZOWSZA budowa silnej marki promowanie idei sieci ni

KROKUS

krokus

KROKUS to niewielki rodzinny zakład przetwórstwa owoców i warzyw. Celem, jaki sobie stawiamy jest dostarczenie Państwu tradycyjnych polskich przetworów wytwarzanych domowymi metodami, przetworów smakowitych, które będzie się jadło z wielką przyjemnością a jednocześnie zachowujących jak najwięcej walorów odżywczych świeżych owoców i warzyw.

Tradycyjne przetwory, to znaczy:

  • TRADYCYJNE RECEPTURY
    Nasze produkty przygotowujemy według wypróbowanych przepisów z XIX i pocz. XX wieku. Oznacza to, że nie znajdziecie w nich Państwo sztucznych dodatków takich jak: konserwanty, emulgatory, barwniki, aromaty i inne polepszacze.
  • ŚWIEŻY SUROWIEC I TRADYCYJNE DODATKI
    Nasze przetwory przygotowane są ze świeżych, ręcznie przebranych owoców, warzyw,
    i przypraw z naturalnymi dodatkami takimi jak cukier czy ocet, bez składników chemicznych.
  • PROSTE METODY PRODUKCJI
    Stosujemy jak najprostsze metody przetwórcze, w dużej mierze ręczne takie, jakie były
    w domach od wieków. Nie stosujemy skomplikowanych technologii, dzięki czemu udaje się
    nam zachować wiele właściwości i wartości zawartych w świeżych owocach i warzywach.


www.przetwory.com

Krokus

Przetwórnia Owoców i Warzyw Czesław Caryk

Pająków 25 B, 26 – 704 Przyłęk

telefon: 00 48 48 677-50-23

fax: 00 48 48 677-54-04

e-mail: info(at)przetwory.com

Copyright by Paweł Słabik