NASZE STRONY
Stowarzyszenie LGD Razem dla Radomki
W dolinie Radomki
Innowacyjna Radomka
E-Akademia
Papryka Przytycka
Mazowiecka Sieć

kupuj swiadomie

Konferencja „Tworzenie szlaków kulinarnych w świetle zwiększenia atrakcyjności turystycznej regionu”,

Urząd Marszałkowski Województwa Mazowieckiego w Warszawie, Lokalna Grupa Działania „Razem dla Radomki” oraz Burmistrz Gminy i Miasta Przysucha zapraszają na konferencję:

„Tworzenie szlaków kulinarnych w świetle zwiększenia atrakcyjności turystycznej regionu”,  która odbędzie się 25 listopada 2013 r.w  Domu Kultury w Przysusze ul. Radomska 9  o  godz.10.00 -14.30.

Program konferencji

10.00 – 10.30 Rejestracja uczestników, kawa, herbata

10.30 – 10.45 Otwarcie konferencji

                          Tadeusz Tomasik – Burmistrz Gminy i Miasta Przysucha

10.45 – 11.15 Sieć Dziedzictwa Kulinarnego Mazowsze – współpraca sieciowa

                            Anna Gawlicka – Urząd Marszałkowski Województwa                                                      Mazowieckiego w Warszawie

11:15 – 12.15  Tworzenie szlaków kulinarnych w świetle zwiększenia atrakcyjności turystycznej regionu

                            Piotr Dominik – ALMAMER Szkoła Wyższa w Warszawie

12:15 – 13.00  Produkty tradycyjne i lokalne a rozwój przedsiębiorczości na obszarze LGD

                            Cezary Adam Nowek – Prezes Stowarzyszenia „Razem dla Radomki”

13:00 – 14:00  Wystąpienia producentów produktów tradycyjnych i lokalnych

14.00 – 14.30  Degustacja produktów tradycyjnych i lokalnych:

  • Gospodarstwo Sadownicze – Monika i Tomasz Bankiewicz;
  • Piekarnia Michał Jurczak – Przysucha;
  • Stowarzyszenie Pszczelarzy Ziemi Przysuskiej;
  • Wyroby wędliniarskie „Jędrzej” Andrzej Motyka;
  • Camelot – dania lokalne i regionalne, catering;
Category: Bez kategorii

Copyright by Paweł Słabik