NASZE STRONY
Stowarzyszenie LGD Razem dla Radomki
W dolinie Radomki
Innowacyjna Radomka
Panoramy
E-Akademia
Papryka Przytycka
Mazowiecka Sieć

kupuj swiadomiemulticel

Zasady funkcjonowania Inkubatora Kuchennego

Przedstawiamy Państwu publikacje na temat Zasad funkcjonowania inkubatora kuchennego – w oparciu o biznesplan dla Ośrodka Edukacji na Rzecz Rozwoju Przedsiębiorczości i Produktu Lokalnego w Stryszowie opracowany przez L.M Consulting.

Pojęcie inkubatora kuchennego jest w Polsce pojęciem mało znanym i dotychczas nigdzie w kraju nie było proponowane rozwiązanie w takiej skali jak w niniejszym projekcie. Inkubator kuchenny to obiekt z urządzeniami przeznaczony dla drobnych przetwórców produktów rolnych, firm cateringowych czy rolników, którzy mogą przygotować i przetwarzać swoje produkty w dobrze wyposażonych i przygotowanych do tego celu, zgodnie z obowiązującymi przepisami sanitarnymi, pomieszczeniach.

Zapraszamy do lektury.

Czytaj więcej

Category: Bez kategorii

Copyright by Paweł Słabik

Font Resize
Wersja kontastowa